Vlogul de pe telefon. S01E08: 5k în Clermont-Ferrand. #discoveryrun

Momentan sunt curios să văd unde voi ajunge peste 50 de episoade. Timpul trece destul de repede și uite că deja am filmat azi episodul 8 din vlogul de pe telefon. Azi este despre alergare și despre cum puteți descoperi, alături de mine, orașele prin care ajung.

Despre episodul de azi

În episodul de azi încep să vă arăt cum arată Clermont-Ferrand în alergare. Vă arăt prin ce locuri trece tura mea de 5 kilometri, parcuri, clădirea de la taxe și impozite sau principalul loc de proiecție pentru festivalul de scurt metraj din oraș. Știu, e lung, dar eu spun că merită văzut până la capăt. Nu vreți să ratați nimic din frumusețile orașului.

Tura de azi este cea mai mică pe care o fac în oraș. În episoadele următoare vă voi arăta și celelalte ture ale mele. Le-am făcut de zeci de ori, le cunosc fiecare piatră de pe traseu și trec pe lângă puncte importante din oraș. Celelalte ture vor avea 8k, 10k și 15k și vă invit alături de mine să descoperiți orașul în care locuiesc acum.

În același timp mi-am testat noile achiziții: o lentilă ultrawide și selfie stick-ul cu bluestuț. Bonus: cineva mi-a făcut cu mâna din mașină la un semafor.

Despre ideea care mi-a venit în timp ce alergam

Sigur, multe dintre alergările mele vor fi făcute în Clermont-Ferrand, dar în fiecare an călătoresc. Nu plec în locuri noi în fiecare lună, dar fac în medie cam 4/5 călătorii pe an. Și mi-a venit ideea asta când m-am gândit la programul meu de antrenament de anul trecut. Am alergat atunci în Clermont-Ferrand, București, Lisabona sau Porto și acum îmi pare rău că mi-a venit ideea asta atât de târziu.

Ce vreau să fac?

De fiecare dată când ajung într-un oraș, fie el București (acasă) sau oriunde în altă parte a lumii, să mă filmez în timp ce alerg și să descoperim acel loc împreună. Dacă aș ajunge, spre exemplu, în Amsterdam, m-aș filma alergând prin oraș arătându-vă ce au ei pe acolo. Clădiri frumoase, străzi, oameni, muzee, ce întâlnesc în cale.

Când spun că descoperim orașele lumii alergând, nu mă refer la competițiile oficiale. Asta o face deja Radu Restivan, care apropo, vedeți că a dat drumul la o pagină de facebook care, zic eu, e de urmărit, ci pur și simplu la străzile orașelor și alergările mele ușoare. Dacă vreți, alergați cumva virtual cu mine pentru că azi am avut impresia că nu alerg singur. Sper că ăsta să nu fie primul pas spre schizofrenie. laughing

Dacă aveți sugestii sau reclamații vă rog să-mi spuneți. Cum vi se pare această idee? Vă las mai jos episodul de azi, cu mențiunea că voi folosi hashtagul #discoveryrun pentru că vorbim despre locuri noi prin care alerg. Nu e un hashtag făcut de mine, însă am văzut că nu este foarte încărcat, deci e loc. Dacă vă place ceea ce fac, nu uitați să dați un subscribe canalului meu de youtube, altfel ratați toate bunătățile. happy

 

 


Comentarii

comentarii

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.