Un drum fără întoarcere: periuța de dinți electrică

Când vorbim despre spălatul pe dinți ne vom întâlni întotdeauna cu două tabere: cei care fac asta clasic și cei care folosesc periuțele de dinți electrice. Argumente valide sunt de ambele părți, însă putem observa că până și un lucru atât de simplu, ca spălatul pe dinți, s-a adaptat vremurilor în care trăim.

În prezent avem astfel de periuțe de dinți electrice care au o tehnologie nouă pe ele, se încarcă prin USB și multe alte lucruri. Numai bune pentru călătorii, dacă mă întrebați pe mine. Eu am trecut la periuța electrică de ceva ani și nu cred că voi mai reveni vreodată la cea clasică.

sursă foto

Poate nu ne dăm seama, dar noi avem un mare avantaj că trăim în perioada asta în care totul în jurul nostru evoluează foarte rapid. La fel au evoluat și soluțiile de îngrijire orală. Acum ne putem albi dinții, ne putem face detartraj, repara orice.

Dar ca să nu ajungem până acolo, căci știm cu toții că e mai bine să previi decât să tratezi, ne putem folosi de toate aceste soluții de îngrijire orală în avantajul nostru. Eu mă întreb unde se va ajunge și în această direcție? Oare vom avea în viitor o periuță de dinți care să facă totul singură, eventual să ne mai dea și niște sfaturi? Cine știe?


Comentarii

comentarii

Powered by Facebook Comments

One thought on “Un drum fără întoarcere: periuța de dinți electrică

  1. Denisa

    Nu stiu ce se va mai inventa, dar eu is foarte multumita in faza asta de periuta mea electrica. si cu siguranta nu m-as mai intoarce la cea clasica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.