Tu ce faci în timpul tău liber?

Când ești mic ai timp pentru toate activitățile pe care ți le propui. Începi să-ți dezvolți anumite abilități, descoperi noi pasiuni și încerci să-ți ocupi timpul cu tot felul de lucruri care să te facă să fii activ. Apoi începi să mergi la școală și timpul tău liber se reduce. Ai de făcut teme pentru acasă, trebuie să înveți pentru teze, apoi vine facultatea cu alte responsabilități. Următorul pas este un loc de muncă. De aici, timpul liber se va împărți în weekend și serile de după muncă.

După toate astea realizăm cât de important este timpul nostru liber. Așa că alegem foarte atent ce facem cu el. Spre exemplu, eu am avut o perioadă în care alergam. 2 ore pe zi mi le ocupam fix pentru acest lucru. Dar ce faci dacă nu ești tocmai vreun sportiv și ai alte pasiuni, cum ar fi pictura.

Dacă ești pasionat de acest domeniu, dar nu ai încercat până acum să vezi cum e să faci ceva de mâna ta (artistic vorbind), atunci poți încerca astfel de lecții de pictură. Aceste lecții de pictură fac parte dintr-un concept mai amplu. Dacă ai o companie și vrei ca angajații/colegii tăi să fie motivați și din alte puncte de vedere, atunci există astfel de ateliere pentru companiiFie că sunt făcute direct la locul de muncă sau în locuri special amenajate, scopul acestor ateliere este de îmbunătăți starea de spirit la locul de muncă.

sursă foto

Știu că sunt zile în care nu ai chef de nimic, dar asta pentru că în timp, stresul lucrează și se adună. Făcând în timpul liber lucruri care-ți plac, reușești să te relaxezi. Cel mai plăcut lucru din lume este să faci ceea ce-ți place, iar dacă reușești să combini aici și locul de muncă, atunci poți spune că ești un om fericit.

 


Comentarii

comentarii

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.