Sunt sigur că și tu poți ajuta!

Și nici măcar nu presupune un efort nemaipomenit din partea ta. Sunt două categorii de oameni care oferă ajutor: unii te ajută, iar apoi se laudă peste tot cu asta, este un plus de imagine pentru ei, căci doar au ajutat pe cineva și trebuie să afle cât mai multă lume că au făcut asta, și cei care ajută pentru că asta vor ei să facă, nu se laudă la nimeni că au făcut-o, iar ajutorul lor vine întotdeauna din suflet.

Se apropie ziua copilului, și sunt sigur că știți că există unii copii care nu au tot ce le trebuie. Modalități de a-i ajuta sunt multiple: de la bani, jucării, haine și până la ieșitul cu ei într-un parc sau la un film, pentru cei mici, orice e bine venit. Cum poți tu ajuta?

Există o fundație, iar aici ar mai fi o discuție separată, căci există multe fundații care sunt făcute doar pentru a spăla bani. Însă pentru aceasta, eu sunt pregătit să bag mâna în foc pentru ea. Știu cine este în spatele ei și ce urmărește, deci în această privință nu am niciun dubiu.

Ce vor să facă? Vor să strângă fonduri sau jucării pentru copiii care au nevoie de mai mult, pentru copiii care nu au aceste lucruri care pentru unii dintre noi sunt niște chestii banale. Gândește-te că dacă tu ai ce mânca în fiecare zi, pentru alții este o adevărată provocare să pună o pâine pe masă.

Nu este obligatoriu să ajuți, trebuie doar să vrei să faci asta. Nu-ți bagă nimeni mâna în buzunar pentru a dona 2 lei, nici un ar avea cum, totul depinde de decizia pe care o iei singur. Nu încerc să te conving să ajuți, nu aș avea cum, tu îți dai seama singur dacă vrei să faci asta.

Deci, ce zici, ajutăm și noi niște copii vara asta? big grin


Comentarii

comentarii

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.