Să râdem la sala de sport

De vreo trei săptămâni am început să merg din nou la sala de fitness. Nu am avut vreo rezoluție pentru 2016 ca să fac asta, o făceam și înainte de revelion, doar că în ultima perioadă mai mult am alergat decât să trec pe la sală. De data asta însă am ales să fac altceva decât de obicei.

Dacă de regulă mergeam la sală pentru a trage de fiare, lucru cu care nu m-am împăcat niciodată, acum am schimbat puțin abordarea. Am tot încercat să trag de fiare, dar trebuie să recunosc că nu sunt făcut pentru așa ceva, nu-mi place, nu mă atrage, nu pot să trag de ele. Așa că-mi rămânea să merg la sală doar pentru a alerga pe bandă sau…wait for it…pentru cursurile comune ce se mai țin pe acolo.

Ăsta sunt eu.

eufoto Victor Arsene

Evident că nu merg la sală cu ochelarii de soare, nu sunt chiar atât de penal. Dar stați să vă povestesc ce fac acum. Particip la multe cursuri comune unde de obicei sunt numai fete/femei. Și acum imaginați-vă voi, eu marele agresiv în viață, plin de tatuaje, între o mulțime de femei, încercând să înțeleg ce se întâmplă în  jurul meu.

Am mai multe probleme. Una ar fi că nu sunt flexibil. Și mă uit la pozițiile în care ar trebui să mă pun la sfârșit pentru a ne relaxa cică și mă pufnește râsul. În afară de faptul că zici că sunt vreun robot de prin Star Wars, de fiecare dată cel/cea care ține cursul trebuie să menționeze prezența mea acolo, așa că se aude: haideți fetelor…și domnule.

Azi din nou am fost menționat de profesoară. Hai Daniel, că mă tot opream din ce aveam de făcut pentru că nu mai puteam. Făceam ceva exerciții pentru fese și nu sunt atât de tare în anus precum am crezut. Apoi am trecut la abdomene unde iar m-am oprit la un moment dat. Hai Daniel, se aude din sală din gura doamnei profesoare. Numai că Daniel era deja terminat și fizic și psihic.

Ați crede că ce fac fetele pe la cursurile comune e ușor. Câteodată mă gândesc că sunt un rebel pentru că sunt singurul care are tupeul să participe la așa ceva. Au mai fost niște băieți în trecut, dar au renunțat după primul curs. Trebuia să mă laud și eu puțin.

Motivele pentru care băieții nu participă la cursurile comune, din punctul meu de vedere, sunt două: ori aceste cursuri sunt prea mult pentru ei și nu pot rezista până la capăt, ori sunt prea mândri pentru a participa la așa ceva. Știi cum e, cine bă eu, care trag de câte 100 de kile de fiare să fac mărunțisuri d-astea?

Le-am urmărit pe fete azi, unele mai râdeau așa când mă vedeau că mă chinui. Cred că data viitoare le spun că vin din Mexic și că lucrez pentru un cartel și le invit să urmărească Breaking Bad pentru a vedea cu ce mă ocup în viața de zi cu zi.

 


Comentarii

comentarii

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.