Închiriez garsonieră în Drumul Taberei

Dragi prieteni de pe internet, am un anunț de făcut. Dacă voi aveți unde locui, atunci poate știți pe cineva care-și caută chirie în București, așa că am un pont pentru acel cineva. Am de închiriat o garsonieră în Drumul Taberei, cartierul acela care va avea metrou la un moment dat.

Data trecută am zis în glumă că închiriez o garsonieră lângă metrou, acum nu mai glumesc. Metroul este în construcție. Dar hai să vă spun câte ceva despre garsoniera care-și așteaptă liniștită prietenul/prietena care va avea grijă de ea.

Unde se află ea?

Se află pe bulevardul 1 Mai (fost compozitorilor) la numai 100 de metri de stația de autobuz. De aici și până la tramvaiul 41 sunt 2 stații de autobuz, asta dacă mergi spre Billa din Drumul Taberei. Dacă mergi în partea cealaltă, atunci la numai o stație de autobuz te întâlnești cu celelalte linii care te lasă fix în centrul orașului (168,268,368) sau la Gara de Nord (105). Dar hai să vă arăt pe o hartă exact unde este.

garsoniera

Dotări

Are o suprafață de 35 de metri pătrați și tot ce are în ea este nou. A fost renovată anul trecut, asta însemnând: zugrăvită, gresie, faianță, baia refăcută complet, mobila este toată nouă, are mașină de spălat, frigider și aragaz (toate noi). Televizor nu are, dar dacă cel/cea care va veni acolo își va dori unul, îl voi cumpăra eu.

Se intră într-un mic hol, unde pe partea dreaptă este baia, apoi se intră din acest hol în cameră. În față este balconul, iar pe partea dreaptă este bucătăria. Pentru a câștiga mai mult spațiu, există o canapea extensibilă care a fost cumpărată atunci când am renovat garsoniera, deci practic nici nu a fost folosită vreodată până acum.

Preț

Prețul este fix și nu este negociabil. Cum a sunat asta? Pentru această minunată garsonieră din Drumul Taberei prețul chiriei pentru o lună este de 200 de euro/lună. Pe lângă chirie, cel/cea care va locui acolo va mai avea de plătit întreținerea, curentul electric, cablu TV și internet. Pentru că am întâmpinat probleme cu doi dintre foștii chiriași (pe ei să-i înjurați) vreau o garanție pentru o lună de chirie în avans. Nu am cerut niciodată garanție, dar în ultima vreme m-am trezit cu oameni pe care-i credeam prieteni și care au plecat lăsându-mă cu o gaură de multe sute de lei. Dacă eu sunt corect, atunci am pretenția ca cel/cea care va sta acolo să fie corect la rândul lui. Deci 200 de euro va fi garanția.

Contact

Sunt două posibilități de a vedea această garsonieră:

  1. Fie îmi trimiteți mie un email la papa.daniel pe gmail.com;
  2. Fie sunați la numărul 0766.441.372.

Așadar, dacă știți pe cineva interesat de o garsonieră într-o zonă liniștită, aproape de vreo trei Mega Image și de AFI Palace Cotroceni, asta în cazul în care vă place să mergeți la shopping, vă rog să-l anunțați că există o garsonieră drăguță de închiriat în Drumul Taberei.

 

 

 


Comentarii

comentarii

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.