Dar cu Iepurașul ați vorbit?

Întreb pentru că nu mai avem mult și vine Paștele. Și nu vrei să te prindă nepregătit, să te trezești în ziua cu pricina că nu știi ce cadou să cumperi. Mai bine să le faci pe toate din timp, iar când va sosi momentul potrivit, doar să-i faci o surpriză cuiva drag.

Cu ceva timp în urma am văzut la un moment dat o carte de colorat pentru adulți. Și de aici mi-am dat seama că jucăriile nu sunt doar pentru copii. Am un prieten care are o colecție de machete de mașini, spre exemplu. Desigur, jucăriile moderne pentru adulți sunt foarte  multe. De fapt, depinde ce numim jucărie. happy

Revenind la Paște și la cadouri, poate că o jucărie e tot ce trebuie câteodată. Am impresia că de multe ori tindem să ne complicăm deciziile, când cel mai simplu și potrivit lucru este fix în fața noastră. Am descoperit pe elefant.ro o mulțime de jucării. Unele dintre ele sunt pentru copii, altele pentru adulți. Și pentru că e o perioadă bună, acum sunt și ceva reduceri.

 

sursă foto

Am observat că sunt unele jucării pe care trebuie să le construiești tu. Nu neapărat lego, ci din carton. Am văzut colecții impresionante de machete cu Ferrari la un moment dat în Franța. Un domn avea o colecție de câteva sute de machete, aranjate pe ani de producție, modele, etc.

Acum că aveți o grămadă de jucării de unde să alegeți, nu trebuie decât să vă pregătiți surpriza pentru Paște. Dar dacă faceți asta să nu-i spuneți că știți de la mine ceva winking.


Comentarii

comentarii

Powered by Facebook Comments

4 thoughts on “Dar cu Iepurașul ați vorbit?

 1. Andrei

  Și cu ce se diferențiază o carte de colorat pentru adulți de una de copii? Că la jucării mai înțeleg, dar aici…

  Sau prin “adulți” te referi la carte xxx? big grin

  1. CarsOnTheWeb

   aia pentru adult e pentru adulti… laughing cu desene mai complexe, etc.

 2. Masini Peugeot Second

  Desi nu mai sunt copil, inca imi place sa colectionez jucarii. imi place elefant, e cel mai ok.

 3. Gabriela

  Unii oameni raman copii in corp de adult happy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.