Ce-mi mai place de prin online-ul românesc

Chiar dacă am plecat din țară sunt cu ochii pe România ca pe butelie. Știu tot. Urmăresc ce se întâmplă prin țară, dar și prin online, așa că azi am să vă spun ce proiecte urmăresc cu interes din online-ul românesc. Poate ați auzit deja de ele, iar dacă nu ați auzit, atunci le puteți vedea în continuare.

Poate că aceste proiecte sunt legate de unele dintre pasiunile mele și de aceea îmi plac, în orice caz, într-o ordine total aleatorie, iată-le.

321sport – Proiectul început de Radu Restivan care crește pe zi ce trece. Dacă la început erau doar câțiva oameni care alergau împreună cu Radu, acum are un program de antrenament pentru un semimaraton (#dela1la21), oamenii s-au înmulțit. Merg împreună la concursuri de alergare, filmează de pe traseu și pune clipurile pe canalul de youtube, face review-uri pentru echipamente de alergat, etc.

Radu este un optimist incurabil și se vede că transmite asta și celor care ajung să intre în contact cu el. Eu îl urmăresc de ceva timp, iar dacă vă place sportul sau alergatul, îl puteți urmări și voi. Are o pagină de facebook unde pune toate detaliile despre alergările organizate de el și tot ceea ce se mai întâmplă în proiectul 321sport.

Travelers of Bucharest – nu este o idee originală, însă Dragoș și gașca au reușit să o transpună într-o altfel de lumină, astfel încât Bucureștiul să ne arate și fața lui frumoasă. Am descărcat și eu ghidul pe care ei l-au scos de aici și mi s-a părut interesant.

Pe pagina lor de facebook găsiți scurte povești spuse de turiștii ajunși prin București, de regulă străini. Știu că Bucureștiul nu este cel mai minunat oraș din lume, sunt născut acolo. Dar trebuie să recunoaștem că are niște locuri frumoase și că are și părțile lui bune.

#călătoreștecumine – zicea Ivo ceva la un moment dat. Că va fi mișto, că va fi o nebunie. Acum se întâmplă. Fanii proiectului le spun celor din echipa #călătoreștecumine încotro să meargă, astfel că ei nu știu niciodată care va fi următoarea destinație.

Așa au ajuns să se plimbe pe motoare prin toată România. Ultima dată erau prin Deva, iar de aici, numai voturile publicului îi va duce mai departe cine știe pe unde. Dacă vă place aventura sau călătoriile, atunci îi puteți urmări pe #călătoreștecumine.

Atât pentru moment. Dacă mai găsesc ceva interesant, vă spun și vouă că nu mă doare mâna. Sănătate la toată lumea!


Comentarii

comentarii

Powered by Facebook Comments

Tagged on: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.