Care va fi următorul tău city break?

Mâine dimineață zbor spre Amsterdam. Este pentru prima dată când ajung acolo și am auzit o mulțime de lucruri despre acest oraș. Mi-am creat niște așteptări pe care le veți putea auzi în live-ul de mâine dimineață și vreau să văd dacă sunt aproape sau departe de realitate.

Plec mâine și revin acasă duminică după masă, deci de data asta nu pot spune că plec în vacanță, ci mai degrabă într-un city break. Și știți de ce plec tocmai acum la Amsterdam? Pentru că vreau să ajung acolo de foarte mult timp, dar de fiecare dată când mă uitam după biletele de avion erau foarte scumpe. Am găsit în schimb pe acest site bilete de avion ieftine și am profitat de ocazie. Orașul mi se pare ușor scump la cazări cel puțin, încă nu știu ce prețuri sunt pe la restaurante. Așa că oferta pe care am găsit-o mi-a dat ocazia să ajung acolo.

Care va fi următorul tău city break?

Atunci când nu ai timp să-ți faci o vacanță de mai mult de 5/6 zile, nu ai altă soluție decât să pleci într-un city break. Te costă și mai puțin, pentru că vorbim de o perioadă mai scurtă de timp și ai ocazia să vizitezi doar principalele obiective turistice din orașul în care vei merge.

Și când cauți oferte de city break vrei să ai totul inclus în acel preț, să nu mai stai tu să-ți bați capul cu toate detaliile. Ia vedeți voi aici această ofertă pentru Florența. Mie mi se pare o afacere bună. Puțin peste 200 de euro cu avion și hotel incluse în preț. Practic tu nu mai ai nevoie decât de bani de cheltuială, iar dacă nu ești vreun #fandemic shopping, poți scoate o mini vacanță decentă.

Am să revin pe blog cu un articol despre Amsterdam, asta dacă nu voi reuși să fac câteva live-uri de acolo. Până atunci însă v-aș întreba dacă aveți în programul apropiat vreun city break? Și dacă da, unde?


Comentarii

comentarii

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.