Care-i faza cu pozele cu pisici de pe facebook

Trebuie să menționez de la început că eu am un motan, deci acest articol va fi oarecum subiectiv. Pisicile, indiferent de sex, trebuie să recunoaștem cu toții că sunt amuzante, au momentele lor în care te fac să râzi, indiferent dacă ai avut o zi proastă sau nu.

Dacă te uiți pe facebook, vei observa că sunt o mulțime de poze cu pisici, în tot felul de poziții, de toate felurile și chipurile. Cei care au o pisică acasă, știu despre ce vorbesc. Sunt aproape ca niște copii dintr-un anumit punct de vedere. Fiecare are impresia că pisica lui e cea mai frumoasă și cea mai deșteaptă, face cele mai minunate cascadorii, toarce cel mai frumos, etc.

Eu am făcut un grup pe facebook, tocmai pentru a strânge într-un singur loc aceste poze, despre care spuneam mai sus. Până acum sunt 342 de membri, dar oricine are o pisică acasă poate intra în el. Nu am reinventat apa caldă, nu am pus coada la cireașă și nici n-am dat o nouă formă găurii din covrig, dacă veți căuta pe facebook, veți mai găsi chestii cu poze cu pisici, multe chiar.

Ca să scurtez căutarea, puteți vede poze cu pisici aici sau aici , asta așa la prima căutare, că sunt sigur că sunt mai multe. Nu știu de ce sunt unii oameni deranjați de pozele cu pisici, când ele drăguțele, nu vor decât să ne facă să zâmbim. Sigur că dacă ne gândim că se exagerează cu aceste poze, atunci trebuie să ne gândim și la faptul că și cu politica se cam exagerează de câteva săptămâni bune, iar în acest caz, nici măcar nu poți să râzi.

Pentru cei care nu sunt fani pisici, nu-i obligă nimeni să se uite la poze. Există opțiunea de unfriend, unlike la pagină și așa mai departe. Pentru cei care sunt fani pisici în schimb, nu ne rămâne decât să ne distrăm fiecare cu poze cu pisica lui. În rest, zic să ne vedem de ale noastre și să fim sănătoși și noi, dar și pisicile noastre. happy

 


Comentarii

comentarii

Powered by Facebook Comments

Tagged on: , ,

2 thoughts on “Care-i faza cu pozele cu pisici de pe facebook

  1. lilisor

    No, io-s și mai nebună: i-am făcut pagină de Facebook, să aibă colțul ei de nebunii. https://www.facebook.com/themitsi

    1. Papen Post author

      happy eu n-am ajuns la stadiul ăsta…încă happy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.