Atunci când nu ai timp de pierdut cu actele

În trei ani de Franța am reușit să trec prin două procese legate de achiziționarea unei mașini: vânzare și cumpărare. În ambele cazuri imaginați-vă că habar nu aveam ce acte mi-ar fi trebuit sau pe unde ar fi trebuit să umblu pentru acele acte, așa că de fiecare dată am găsit cea mai simplă soluție.

Dacă în cazul vânzării, tu nu prea ai mare lucru de făcut, cumpărătorul se ocupă de absolut toate actele, pe partea cealaltă a baricadei este total invers. Așa că dacă nu vrei să-ți bați capul, se rezolvă totul cu 20/30 de euro, cam cât te costă toate actele. Dar nu le faci tu, ci se ocupă cei de la care cumperi mașina. Asta însemnând că am primit la cutia poștală certificatul de înmatriculare înregistrat pe numele meu cu toate datele corecte, timp în care am avut ceva provizoriu pentru a putea circula cu mașina.

Dacă ai nevoie de cineva să te ajute cu rezolvarea de acte pentru radierea mașinii atunci poți apela la Delta Speed SolutionsExistă și varianta să-ți rezolvi singur lucrurile, dar pierzi foarte mult timp pe la toate ghișeele făcând asta.

sursă foto

Și puteți face asta în ambele situații, persoană fizică  sau persoană juridică. În funcție de ce serie de documente aveți de rezolvat cu una sau mai multe mașini, puteți cere pe site o ofertă de preț. Ideea este că timpul începe să devină din ce în ce mai puțin, iar atunci trebuie să facem în așa fel să fim cât mai eficienți.

Eu am văzut cât de simplu poate fi atunci când îi lași pe alții să se ocupe de lucruri care ți-ar mânca mult timp. Timp pe care-l poți folosi cum vrei tu. Poate vrei să citești o carte, să te plimbi sau să gătești ceva. Tu știi.


Comentarii

comentarii

Powered by Facebook Comments

One thought on “Atunci când nu ai timp de pierdut cu actele

  1. Muncitorul

    Interesant, nu stiam ca existe un asemenea serviciu. E intradevar bataie de cap cu inmatricularea unei masini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.